Element Image
Element Image
About Image

Welcome To Spice Hut.

Restaurangen Spice Hut erbjuder ett brett utbud av indiska kulinariska läckerheter. Vi öppnade våra dörrar 2022 och har sen dess strävat efter att utveckla våra smakar.

Ingredienser som ofta används i våra rätter är kardemumma, nötter och saffran. Vi erbjuder naan av olika slag som är gjorda av vete som är en av de viktigaste livsmedel i norra Punjab.

Vår dröm var att förena Indien med Sverige genom det indiska köket där både heta såväl som milda samkar kombineras till perfektion.

Element Image
Element Image

Why Foodecart

Why Foodecart Image

Proffesionella kockar

Vi har lång erfarenhet av det indiska köket. Våra kockar är utbildade till att laga indisk mat med fin kvalité. Vår mat består av råvarorna av hög standard.

01

Why Foodecart Image

Catering service

Vi erbjuder catering till alla era tillställningar. Fester, bröllop. företagsevent etc. Kontakta oss för mer information så hjälper vi er att sätta ihop det perfekta menyn för er tillställning.

02

Why Foodecart Image

Kvalitets mat

Vi erbjuder dig som gäst en variation av maträtter och samaker från det indiska köket. Såväl som traditionell till mer modern. Våra kockar arbetar med råvaror av hög standard.

03